Sunny Day, Bulgaria. Detalii despre mica statiune de pe litoralul bulgaresc, apropiata de Constantin si Elena

Sunny Day este localizata foarte aproape de statiunea Constantin si Elena, practic intr-o prelungire a acesteia, la 1,5 kilometri de centru. La mica distanta de Sunny Day, in zona de nord, se afla celebra statiune Nisipurile de Aur, iar in sud poti ajunge foarte repede la Varna. 

Resortul din Sunny Day functioneaza cu circuit inchis, iar in ceea ce priveste hotelurile de aici, acestea sunt pozitionate in totalitate la plaja, in continuarea statiunii Constantin si Elena.

Ce trebuie sa stii daca ajungi in micuta statiune Sunny Day

Sunny Day se caracterizeaza prin multa liniste si este aleasa in mod special de familiile cu copii, care doresc sa-si planifice vacanta de vara intr-un loc ferit de aglomeratie. 

Fiind o statiune cu circuit inchis, nu este vizitata prea frecvent de catre turistii care nu au cazare aici, tocmai pentru ca nu exista alte atractii semnificative independente de resort. Prin urmare, nu vei intalni in Sunny Day specificul altor statiuni mai celebre de pe litoralul bulgaresc. 

Accesul auto in resortul Sunny Day este in mare masura restrictionat, ceea ce o face sa fie si mai lipsita de zarva si trafic intens si potrivita pentru turistii care cauta sa se relaxeze. Parcarea se face in cele doua zone delimitate prin culori diferite, respectiv zona verde, care este gratuita si zona albastra, unde tariful este de 20leva/pe zi. 

Vremea in Sunny Day este prietenoasa pe intreg parcursul sezonului cald, insa poti prinde conditii meteo bune si la sfarsitul lunii mai, dar si la inceputului lunii septembrie. Cea mai calduroasa luna in Sunny Day este luna iulie, cand temperaturile au o medie de 27 de grade, iar cele mai mici sanse de ploaie in aceasta locatie se inregistreaza in lunile august si inceput de septembrie. 

Cea mai ridicata temperatura a marii o vei gasi in lunile iulie si august, cand se inregistreaza valori medii de 26-27 de grade. 

Hotelurile din Sunny Day sunt asezate pe plaja si ofera turistilor diferite servicii alaturi de cazare, precum pachete balneologice si alte terapii. In spatele hotelurilor din Sunny Day exista o zona deasa de vegetatie, iar calitatea aerului de aici este evaluata ca fiind foarte buna.  

Daca esti interesat sa-ti planifici un sejur la mare la vecinii bulgari, insa nu te-ai decis inca asupra locului, poti consulta la noi pe site cele mai bune oferte de vacanta la Marea Neagra, pe litoral in Bulgaria.

Plaja din Sunny Day are aproximativ un kilometru lungime, este lata si bine organizata si are nisip fin. 

Zona de plaja este premiata “Blue flag” pentru puritatea apei si pentru calitate, iar climatul maritim de aici este bogat in saruri, ozon si are o umiditate optima de 63-65%, conform studiilor de specialitate.

Activitati in Sunny Day: Turistii cazati aici au acces la terenurile de tenis iluminate nocturn, pot face diferite tratamente spa si se pot bucura de piscine in aer liber cu apa termala, dar si de plimbari in natura.  

Nu vei gasi in Sunny Day cluburi, discoteci si foarte multe alternative de distractie, insa daca vrei sa te orientezi catre locuri cu viata de noapte activa din apropiere, poti merge in Varna sau in Nisipurile de Aur, unde cu siguranta vei gasi toata animatia de care ai nevoie. 

Printre atractiile aflate in apropiere de Sunny Day se numara, asa cum precizam inca de mai sus, Varna, care se afla la doar 10 kilometri distanta si unde te poti bucura de o gama larga de activitati si atractii pe care le poti incerca alaturi de familie sau de prieteni. 

Poti face o vizita scurta la Catedrala din centrul Varnei, poti lua masa la unul dintre cele mai bune restaurante de aici, poti face o plimbare in port sau ii poti duce pe cei mici la Delfinariu sau la Acvariu. 

In Nisipurile de Aur, statiune aflata la 8,6 kilometri de Sunny Day, poti face o plimbare prin centrul animat sau poti face o vizita alaturi de cei dragi la Aquapolis Aqua Park. Tot in Nisipurile de Aur ai posibilitatea sa faci si drumetii in Parcul Natural, sau poti incerca experiente pline de adrenalina in Parcul cu tiroliene Maimunarnika. 

Distanta Bucuresti Sunny Day este de 277 de kilometri pe drumul cel mai scurt, prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, iar daca vii catre Sunny Day din Vama Veche, vei avea de parcurs aproape 100 de kilometri, mergand pe malul Marii Negre si traversand aproape toate statiunile bulgaresti pana la Varna. 

Concluzionand, Sunny Day este una dintre statiunile foarte micute ale litoralului bulgaresc si desigur ca o vacanta aici vine la pachet cu multa relaxare, insa daca vrei sa te orientezi catre o zona mai familiara, nu uita ca la noi pe site gasesti sute de variante de hoteluri, in toate statiunile cunoscute ale litoralului din Bulgaria!

Alte articole care te-ar mai putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?