Pista de karting Sunny Beach si ce trebuie sa stii daca vrei sa faci o vizita aici

Pentru cei care aleg sa-si faca vacantele in Sunny Beach, atractiile turistice si optiunile in materie de distractie din statiune si din vecinatatea acesteia reprezinta un subiect de interes. 

Printre acestea se numara si pista de karting Sunny Beach, deschisa inca din anul 2004, cand avea rol exclusiv de loc de antrenamente pentru tinerii bulgari practicanti ai acestui sport. 

Treptat, pista de karting Sunny Beach a devenit o locatie faimoasa si a fost deschisa si publicului larg,  iar in prezent si mai ales pe timp de vara, primeste o multime de pasionati ai acestui sport, dar si incepatori dornici sa-si testeze aptitudinile. 

Daca te tenteaza cateva ture cu masinutele la Sunny Beach karting track, gasesti mai jos o serie de detalii care ti-ar putea fi utile, iar pe travelplanner.ro gasesti si cele mai bune oferte pentru un sejur in Sunny Beach, cu peste 75 de hoteluri din care sa-l poti alege pe cel potrivit cerintelor tale.

Detalii importante despre pista de karting Sunny Beach

Pista de karting Sunny Beach are o lungime de 440 de metri si o latime de 7 metri, cu 8 viraje rapide incluse in circuit. Dupa ce a fost deschis publicului larg, Sunny Beach karting track a devenit rapid punct de interes pentru pasionatii de curse cu masini de karting, insetatii de adrenalina, loc potrivit pentru teambuilding-uri si nu in ultimul rand, loc de distractie pentru turistii din statiunea Sunny Beach. 

Pista de karting Sunny Beach reda in miniatura cateva segmente ale circuitelor internationale de Formula 1, cum ar fi acul de par strans din Monaco, un segment din circuitul de la Monza si chiar unul de la Imola. 

Karting track Sunny Beach este iluminat pe timp de seara, ceea ce inseamna ca poti veni aici si dupa apus pentru a te intrece alaturi de prieteni si pentru a experimenta senzatii tari.

Pista de aici are o textura speciala (asfalt cu particule de cauciuc), pentru a asigura un nivel inalt de aderenta si este echipata cu un sistem de cronometrare performant, fabricat in Olanda, care functioneaza asemanator celor folosite in Formula 1. De aceea, fiecare participant la curse va avea inregistrate aici rezultatele din fiecare saptamana/luna/an. 

Masinutele de karting de aici sunt din 2017, ating o viteza maxima de 80 km/h si sunt dotate cu motoare Honda. Sunt 13 masinute pentru adulti si 5 pentru copii, iar in ceea ce le priveste pe cele pentru cei mici, acestea au limitatoare de viteza. 

Paintball si alte atractii disponibile la karting Sunny Beach 

In aceeasi locatie, vei gasi amenajat si un teren de paintball, iar sub aceeasi administratie functioneaza si aerodromul din Sunny Beach, localizat ceva mai departe. 

Terenul de paintball se intinde pe 5000 de metri patrati, iar participantii beneficiaza de echipament de protectie, dar si de un arbitru. 

Daca te afli cu o gasca mai mare de prieteni si va tenteaza sa va dezvoltati gandirea strategica si sa va testati abilitatile in acest labirint special amenajat cu transee, constructii de lemn, butoaie si tot felul de capcane, iti poti face o rezervare aici. Tine cont insa ca in varf de sezon, cererea este una mare si fara o rezervare facuta din timp, sansele sa prinzi loc sunt destul de mici.

Aerodromul privat Sunny Beach este localizat la aproximativ 6 kilometri vest de statiune, pe drumul Burgas-Kableshkovo-Varna. De aici decoleaza aeronave usoare, cu o greutate maxima la decolare de 5700 kg, iar daca esti interesat de un zbor privat pe deasupra marii cu avionul, poti cere mai multe informatii la numarul de telefon disponibil pe site-ul celor de la Sunny Beach Karting. 

Localizare, program si preturi bilete karting Sunny Beach 

Pista de karting Sunny Beach este localizata la un drum de circa 10 minute de mers pe jos din centrul statiunii si respectiv la doar cateva minute de mers cu masina. O vei gasi pe acelasi bulevard mare pe care se afla si parcul acvativ Action Aquapark, in apropierea unei benzinarii Lukoil. 

Desi preturile pentru sezonul 2022 nu au fost inca afisate pe site-ul oficial, turistii care au vizitat acest loc anul trecut vorbesc de tarife destul de mari: pentru 15 minute petrecute pe circuit, o persoana trebuie sa plateasca 60 leva, ceea ce inseamna in jur de 30 euro. 

Programul centrului de karting Sunny Beach poate sa difere de la un sezon la altul, motiv pentru care iti recomandam ca inainte sa faci o rezervare, sa-l verifici aici

Poti solicita mai multe informatii si poti face rezervari sunand la numerele de telefon disponibile pe aceasta pagina. Totodata, gasesti mai multe fotografii si detalii utile accesand si pagina de Facebook Karting Sunny Beach. 

In concluzie, pista de karting Sunny Beach reprezinta doar una dintre multele atractii ale acestei statiuni si, desi preturile de aici sunt destul de ridicate, poate fi o optiune de distractie pentru cei pasionati de curse si karturi. 

Iti reamintim ca la noi pe site gasesti cele mai bune oferte sejur Sunny Beach, cu o multime de variante din care sa o poti selecta pe cea mai potrivita tie!

Alte articole despre Sunny Beach

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?