Notos Beach Thassos. Unde este localizata aceasta plaja si ce fel de servicii vei gasi aici

Notos Beach Thassos face parte din categoria plajelor micute de pe insula, insa deosebit de apreciate de catre turisti pentru frumusetea lor aparte si pentru linistea de care se pot bucura in astfel de locuri.

Notos Beach se afla diametral opus fata de Limenas si destul de aproape de Limenaria si poate fi plaja potrivita pentru tine daca vrei sa te relaxezi la malul marii intr-un loc in care se ajunge usor si in care nu ar trebui sa gasesti prea mult freamat.

Daca intentionezi sa-ti rezervi o vacanta in Thassos, nu uita sa arunci un ochi si la noi pe site, unde vei gasi unele dintre cele mai bune oferte cazare insula Thassos, cu o multime de variante din care sa poti selecta ce se pliaza mai bine asteptarilor tale.

Mai mult, daca vrei sa afli mai multe detalii despre majoritatea plajelor din Thassos care merita vazute, poti citi si articolul: Ghid plaje Thassos. Care sunt cele mai frumoase plaje din Thassos, plaje premiate Blue Flag si plaje retrase

Cum ajungi la Notos Beach Thassos si unde parchezi

Notos Beach Thassos se afla in partea de sud a insulei, intre Potos si Psili Ammos. Din Potos si pana la Notos Beach ai de mers aproximativ 2,7 kilometri, in timp ce daca pleci din Limenaria, vei face parcurge pana aici putin peste 6 kilometri.

Daca esti cazat in zona Golden Beach din insula Thassos, ar trebui sa faci cu masina pana la Notos Beach in jur de 50 de minute, caci sunt peste 36 de kilometri distanta, iar daca vii din Limenas, capitala insulei, vei avea de parcurs aproximativ 45 de kilometri pana la Notos. In apropierea acestei plaje se afla si Rosogremos Beach, o alta plaja incantatoare a insulei, dar si plajele Psili Ammos si Agia Anna.

Vei gasi parcare in dreptul drumului principal care ajunge la Notos, iar pentru a ajunge la plaja, vei avea de coborat pe jos o panta de pamant lunga de aproximativ 100 de metri. In acest sens, iti recomandam sa ai la tine incaltamintea potrivita, pentru ca e posibil ca papucii sa nu te ajute prea tare la coborare.

Unii dintre turistii care au fost aici recent spun ca au intampinat dificultati in a gasi locuri de parcare, in perioadele aglomerate.

Notos Beach Thassos

Cum arata Notos Beach Thassos si ce servicii gasesti la aceasta plaja

Dupa ce ai coborat panta, vei avea surpriza sa descoperi un mic paradis, ascuns intr-un golf. Notos Beach Thassos este o plaja mica, de nisip, cu o intrare lina in mare, ceea ce o face potrivita si pentru familiile cu copii.

De cele mai multe ori, apa este foarte limpede aici, iar culoarea marii are nuante de turcoaz la mal. Plaja este organizata in sezon cu sezlonguri si umbrele, care pot fi inchiriate (costa aproximativ 5 euro/sezlong).

Pe plaja exista un mic bar de unde-ti poti procura bauturi, insa nu vei avea si unde sa mananci, motiv pentru care iti recomandam sa iei la tine si cateva gustari.

Grecia este una din cele mai indragite destinatii de vacanta pentru romani. Daca doresti vacante in Grecia, inca prinzi reduceri pana la 20%! Orice s-ar intampla, esti protejat de ofertele superflexibile cu anulare gratuita!

E important de retinut ca nu exista toalete la aceasta plaja, dupa cum au raportat turistii care au vizitat-o recent (2021). Nici dusuri nu vei gasi la Notos Beach Thassos.

Care e cea mai buna perioada pentru o vizita la Notos Beach Thassos 

Desi nu face parte din randul celor mai cunoscute plaje din Thassos, Notos Beach primeste, la randul sau, un numar destul de mare de turisti in lunile iulie si august, perioada in care insula este, in mod evident, mai aglomerata.

Dezavantajul acestei plaje este faptul ca e foarte micuta, ceea ce o face sa poata parea neincapatoare in varf de sezon. Prin urmare, daca te afli in vacanta in Thassos in lunile iulie sau august, si vrei sa vizitezi si Notos Beach, iti recomandam sa vii aici de dimineata, cat mai devreme, pentru a prinde atat loc de parcare, cat si sezlonguri pe plaja.

Daca nu esti conditionat sa-ti faci vacanta in cea mai aglomerata perioada din an, este recomandat sa alegi sa vizitezi Thassos la inceput de iunie sau dupa primele zile din septembrie, caci toata insula va fi mai aerisita, iar locuri precum Notos Beach nu vor fi la fel de aglomerate.

Concluzionand, daca te afli in cautarea unui loc la malul marii in Thassos, in care sa-ti poti supraveghea linistit copilul si care sa nu se numere printre cele mai populare plaje din insula, Notos Beach poate fi ceea ce-ti trebuie. Nu uita insa ca si aici poti intalni aglomeratie in plin sezon, iar daca nu vrei sa ai prea mari batai de cap cu locurile de parcare si cu sezlongurile, e recomandat sa vii la primele ore ale diminetii 🙂

Alte articole care te-ar putea interesa

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?