Centrul statiunii Nisipurile de Aur si principalele atractii si activitati pe care le ai la indemana aici

Statiunea Nisipurile de Aur de pe litoralul bulgaresc se afla in topul preferintelor turistilor romani atunci cand vine vorba de vacantele de vara peste granite, iar interesul pentru activitatile si atractiile din zona sa centrala este unul ridicat, mai ales ca vorbim de o zona destul de animata. 

Daca ti-ai planificat un concediu in Nisipurile de Aur sau daca te bate gandul sa-ti rezervi o vacanta aici, e posibil ca informatiile din acest articol sa te inspire suficient cat sa iei o decizie, iar daca ai nevoie de recomandari, gasesti aici oferte tentante Nisipurile de Aur din care sa poti alege ce este potrivit pentru tine.

Multi dintre cei care aleg sa-si faca vacanta pentru prima data in aceasta statiune bulgareasca sunt tentati sa caute pe internet “Nisipurile de Aur centru”, in speranta ca vor gasi informatii actualizate despre toate posibilitatile de distractie, obiective si alte atractii de aici. 

Fiind genul de statiune in care vei gasi cate ceva pentru fiecare tip de turist, putem spune ca Nisipurile de Aur nu-ti da prea multe ocazii sa te plictisesti, mai ales daca te orientezi catre zona sa centrala, de altfel si cea mai animata.

In ceea ce priveste hotelurile, centrul statiunii Nisipurile de Aur este potrivit in mod special celor care vor sa aibe la indemana toate aceste atractii – zona de shopping, de cluburi, multitudinea de restaurante – la care sa poata ajunge usor. Desigur, in varf de sezon, aceasta zona vine la pachet si cu multa aglomeratie, aspect la care trebuie sa te astepti daca urmeaza sa-ti faci vacanta in Nisipurile de Aur in iulie sau august si vrei sa te plimbi chiar prin centrul statiunii. 

Printre optiunile de cazare Nisipurile de Aur centru se numara Hotel Admiral, International Hotel Casino&Tower, Prestige Deluxe Hotel Aquapark, Grifid Hotel Arabella, alaturi de multe altele pe care te invitam sa le descoperi pe travelplanner.ro. 

Tine insa cont ca daca vrei sa te cazezi intr-o zona mai linistita sau mai potrivita familiilor cu copii si eventual sa iesi in centrul statiunii intr-una sau mai multe dintre seri, te-ai putea orienta catre partea de nord a Nisipurilor de Aur, unde vibe-ul e ceva mai relaxat. 

Zona de promenada din Nisipurile de Aur centru este aproape de malul marii, are un parc destul de bine amenajat, cu bancute, spatii verzi si cateva locuri de joaca – aceasta fiind o zona putin mai linistita, unde poti impinge relaxat caruciorul sau unde poti face o plimbare dupa masa de seara in regim all inclusive 🙂 

Zona Nisipurile de Aur centru continua cu o alee de promenada plina cu tarabe, magazine, restaurante si fastfood-uri, iar odata ajuns fix in centrul statiunii vei observa un Turn Eiffel de dimensiuni mai micute, dar si o roata mare. 

Intre aceste atractii exista multe terase si restaurante unde te poti aseza linistit pentru a lua o gustare sau pentru a savura un cocktail la malul marii. 

Roata mare din centru are 25 de metri inaltime si functioneaza atat pe timp de zi, cat si dupa lasarea serii. Pentru o plimbare in roata, vei plati in jur de 5 leva/persoana, insa asteapta-te ca in plin sezon, coada la bilete sa fie destul de mare. 

roata nisipurile de aur

HINT: Daca ai ocazia, incearca sa te urci in roata dupa ce a apus soarele, caci vei avea posibilitatea sa vezi statiunea luminata de sus, iar peisajul va fi unul frumos. 

Turnul Eiffel in varianta bulgareasca (o copie a originalului din Paris, executata la o scara de 1:10), a fost ridicat in 2007 si are o inaltime de 32 de metri. Si aceasta constructie este considerata a fi una dintre atractiile din centrul statiunii Nisipurile de Aur, un punct de intalnire, un obiectiv potrivit pentru a face poze si totodata un loc de savurat un cocktail la inaltime. La primul etaj al Turnului Eiffel din Nisipurile de Aur vei gasi un bar, insa asteapta-te ca in lunile iulie si august, fluxul de turisti sa fie unul destul de mare, respectiv barul destul de aglomerat. 

Magazinele din centrul statiunii sunt nelipsite, majoritatea sub forma de casute din lemn, cu o multime de suveniruri, obiecte handmade, bijuterii, ochelari de soare, jucarii pentru cei mici, sepci/palarii si articole de plaja. 

Barurile, restaurantele si cluburile din Nisipurile de Aur se afla in mare majoritate in zona centrala, iar daca vrei sa iei o pauza de la all inclusive si sa testezi ceva din meniul restaurantelor de aici, cu siguranta vei avea de unde alege.

Mai mult, in ceea ce priveste viata de noapte, daca vrei sa te distrezi dupa lasarea serii, in centrul statiunii exista o multime de cluburi si baruri unde atmosfera este foarte animata dupa ora 22.00. In acest sens, ti-ar putea fi util articolul: Despre viata de noapte si cluburi in Nisipurile de Aur, Bulgaria 

Plaja centrala din Nisipurile de Aur, pe care o vei gasi si sub denumirea de Central Beach Golden Sands, reprezinta un segment din plaja lunga de 3,5 kilometri a statiunii, de regula amenajat cu umbrele albe. Aceasta este si una dintre cele mai aglomerate portiuni de plaja in plin sezon, insa iti ofera acces si la cele mai multe restaurante, terase si magazine, gratie pozitionarii sale. 

Daca vrei sa-ti inchiriezi aici doua sezlonguri si o umbrela, ar trebui sa platesti in jur de 30 leva. 

Pe de alta parte, daca vrei sa faci plaja intr-o zona mai linistita a statiunii, e posibil sa vrei sa eviti zona plajei centrale si sa te orientezi catre extremitati. Pe aceasta tema, e posibil sa-ti fie de folos articolul: Plaja Nisipurile de Aur. Cum arata, cat costa sezlongurile si care sunt cele mai putin aglomerate perioade

Totodata, e important de luat in considerare si faptul ca atractiile statiunii Nisipurile de Aur si activitatile pe care le poti face aici nu se limiteaza sub nicio forma numai la zona de centru a statiunii. Exista numeroase alte oportunitati de distractie, un aquapark, locuri de vizitat si putin mai departe de centru, dar si in imediata apropiere a statiunii, iar daca vrei sa explorezi tot potentialul turistic al acestei statiuni, iti recomandam sa arunci o privire si pe articolul: Obiective turistice si alte atractii in statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria

Concluzionand, centrul statiunii Nisipurile de Aur s-ar putea sa fie pe placul tau daca iti doresti sa iesi din hotel si sa cumperi suveniruri, sa te relaxezi la o terasa cu un cocktail in mana, sa te dai in roata sau sa incerci viata de noapte. In orice caz, putem spune ca aceasta statiune ofera cate ceva pentru fiecare, iar daca esti cazat aici si simti ca ai nevoie de ceva mai multa animatie, o plimbare prin centru s-ar putea sa-ti prinda bine. 

Iti reamintim ca la noi pe site gasesti si unele dintre cele mai bune oferte de cazare in Nisipurile de Aur, cu peste 65 de hoteluri din care sa-l poti alege pe cel care corespunde cel mai bine cerintelor tale!

Alte articole despre Nisipurile de Aur

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?