Hotelurile din lantul HVD, solutia ideala pentru succesul unei vacante pe litoralul bulgaresc

hoteluri hvd bulgaria

Renumitul lant hotelier HVD vine in intampinarea turistilor care aleg litoralul din Bulgaria pentru vacanta de vara cu patru dintre cele mai apreciate hoteluri din intreaga zona, amplasate strategic in statiunile Obzor, Nisipurile de Aur si Sunny Beach.

Hotelurile HVD – Reina del Mar, Miramar, Viva si Bor sunt locatiile in care anual, sute de familii si-au petrecut concedii reusite, gratie unor servicii de buna calitate, atat in ceea ce priveste spatiile de cazare, masa in regim ultra all inclusive, cat si gama larga de activitati de entertaining si relaxare destinata turistilor. 

Hotelurile din grupul HVD atrag an de an turistii prin mentinerea unui raport calitate pret foarte bun, motiv pentru care se bucura de cele mai bune review-uri, atribuite fiecarui hotel in parte. Vezi aici ofertele hotelurilor HVD

Avantajele hotelurilor din lantul HVD

Intai de toate, hotelurile HVD sunt localizate in unele dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul din Bulgaria. Practic, cele 4 hoteluri sunt asezate in puncte strategice la malul Marii Negre, astfel incat turistii sa-si petreaca vacanta in locurile mult visate. In mai putin de 3 h, 3 h si jumatate fata de granita cu Romania se poate ajunge la fiecare hotel din lantul HVD pentru vacanta mult dorita.

De asemenea, sistemul ultra all-inclusive de o calitate exceptionala este unul dintre motivele principale pentru care foarte multi turisti opteaza pentru cazare la unul dintre hotelurile HVD. Atat familiile cu copii, cat si cuplurile apreciaza bucataria variata si o serie de multe alte servicii, precum piscine interioare sau exterioare foarte generoase, club pentru copii de diferite varste, accesul facil la plaja amenajata cu sezlonguri si umbrelute, sali de fitness sau centre SPA. Toate acestea fac din lantul hotelier HVD prima optiune in materie de cazare a numerosilor turisti pregatiti sa exploreze litoralul bulgaresc. 

1. Resortul HVD Reina del Mar

La HVD Reina del Mar fiecare turist este tratat regeste prin atentia la detalii si ospitalitatea personalului. Deschis in 2019, resortul de 5 stele Reina del Mar este situat pe plaja din Obzor, intr-o zona linistita si se bucura de un concept modern, cu un design aparte alaturi de servicii si facilitati ultra all inclusive pentru fiecare turist in parte.

Hotelul beneficiaza de 637 de camere distribuite in mai multe cladiri: cea principala, cladirea anexa si zona de vile private Laguna si River. Camerele sunt  sunt dotate cu numeroase facilitati destinate unui sejur foarte confortabil. 

Turistii cazati la Reina del Mar au acces la 7 tipuri de piscine. Printre acestea, se numara o piscina exterioara de relaxare sau pentru activitati sportive, doua piscine exterioare pentru copii, una pentru bebelusi si o piscina interioara cu sectiune pentru copii. 

La capitolul activitati, copiii sunt rasfatati cu diverse distractii – mini disco, spectacole, loc de joaca exterior, trambulina, camera de joaca, kids club, atelier pentru copii, playstation, animatie, cursuri de dans si chiar sporturi nautice. 

Turistii Travel Planner au evaluat pozitiv acest hotel si-l recomanda in proportie de 100%, ratingul acestuia fiind de 9.6

De retinut: Hotelul Reina del Mar este cel mai nou complex din Obzor. Are spatii foarte largi. Camerele sunt spatioase, foarte modern amenajate, amenajate cu bun gust cu mobilier italian si au vederi spectaculoase, catre mare si piscine sau catre zona linistita de parc.

2. HVD Clubhotel Miramar

Clubhotel Miramar Obzor este unul din cele mai cautate cluburi de familie din Bulgaria. Deschis in 2006, cu multiple renovari de-a lungul anilor, HVD Clubhotel Miramar este amplasat direct pe plaja, intr-o zona linistita a statiunii Obzor.

Un family club cu servicii complete, HVD Clubhotel Miramar Obzor ofera turistilor 4 piscine (o pisicina interioara, o piscina pentru copii si alte 2 piscine exterioare). 

Este important de stiut ca, datorita amplasarii sale ideale, hotelul Miramar are in apropierea sa mai multe obiective turistice si plaje precum Rezervatia Naturala Kamchia (20 km), Plaja Dyuni (20 km), Portul Dinevi (17 km), Plaja Irakli (6 km). 

Cele 465 de camere si 35 de apartamente sunt spatioase, bine intretinute si sunt dotate cu toate utilitatile necesare unui sejur ireprosabil. 

Centrul SPA din cadrul hotelului este unul dintre aspectele care reprezinta un plus pentru turistii care aleg sa revina la Miramar, iar serviciile de calitate superioara includ tratamente faciale, corporale sau chiar terapii bazate pe aromaterapie. Din cele peste 160 de impresii, turistii Travel Planner au apreciat cel mai mult amplasarea hotelului (9.2) si raportul foarte bun calitate/pret (9), fapt pentru care HVD Miramar are un rating de 8.9 pe site-ul Travel Planner.

De retinut: Din punct de vedere gastronomic, hotelul este dotat cu unele dintre cele mai apreciate si inedite preparate culinare, facandu-se remarcate si serile tematice, precum cea cu specific asiatic, seara italieneasca, asiatica, seara balcanica si multe altele. 

3. Hotelul HVD Viva 

Hotelul de 4 stele este amplasat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 800 m distanta de plaja si a fost renovat integral in anul 2015. Cu servicii all inclusive de calitate, apreciate de turisti si plaja privata cu bar, hotelul Viva este perfect pentru cei care vor o vacanta reusita la malul Marii Negre. 

Clientii hotelului beneficiaza si de un serviciu de transfer gratuit la plaja, dar si de o piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sala de fitness, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, teren de sport multifunctional, program de animatie si multe alte facilitati.

93% dintre evaluarile hotelului sunt pozitive. Confortul camerelor (9.1), atitudinea personalului (9.2) si serviciile foarte bune de masa (9.1) au fost foarte apreciate de clientii Travel Planner, din peste  130 de impresii.

de retinut: Serile culinare cu tematica diferita sunt de neratat intr-un sejur la HVD Viva Club.

4. Hotelul HVD Bor

Prezenta lantului hotelier HVD se regaseste si in cea mai mare si mai animata statiune din Bulgaria. Club hotel Bor este situat central in statiunea Sunny Beach, la numai 150m de plaja, si a fost renovat integral in 2015.

Una dintre recomandarile noastre pentru o vacanta activa in Bulgaria, HVD Club Hotel Bor isi intampina turistii cu numeroase facilitati, de la cele 220 de camere modern mobilate, pana la piscinele exterioare si programul de animatie pentru cei mici.

In ceea ce priveste mancarea, Club Bor detine un restaurant principal cu terasa, un restaurant a-la-carte cu specific italian, un lobby bar, dar si un bar la piscina. 

Desi este singurul hotel din lantul HVD ce nu ofera plaja privata, HVD Club Bor este apreciat pentru pozitia excelenta, curatenia din camere si serviciile de masa ultra all inclusive. Clientii Travel Planner il recomanda 100%, avand un rating foarte bun de 9.5 pe site ul Travel Planner

De retinut: Clientii Club Bor pot juca volei si baschet pe terenurile special amenajate, iar din lista de activitati oferite nu lipsesc nici programele de animatii pentru copii. 

Hotelurile din grupul HVD ne-au convins ca merita o sansa in aceasta vara. Care dintre ele va duce cu gandul la vacanta perfecta? Gasiti ofertele la noi pe site!

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?