Hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur sunt o promisiune pentru vacante all inclusive reusite in Bulgaria

hotelurile grifid bulgaria

Incepem seria articolelor dedicate celor mai bune hoteluri all inclusive cu lantul Grifid, unul din cele mai apreciate grupuri hoteliere din Bulgaria. Cu o vechime pe piata de peste de 15 ani, hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur sunt printre cele mai populare hoteluri din Nisipurile de Aur, reusind sa fie pe primul loc la numarul de turisti repetitivi.

Fiecare experienta de vacanta este unica. Grupul a ajuns sa castige increderea multor turisti printr-o calitate foarte buna a serviciilor de cazare, masa si animatie. In general, se diferentiaza prin profesionalismul si ospitalitatea personalului. Toate cele 7 hoteluri Grifid se afla in statiunea Nisipurile de Aur si ofera servicii in sistem ultra all inclusive/all inclusive premium. Se adreseaza in principal familiilor cu copii, dar si cuplurilor sau grupurilor de prieteni cu un buget de vacanta mediu spre ridicat.

Cu un 94,71% recomandari obtinute din 1187 impresii ale turistilor Travel Planner, este indiscutabil ca cei de la Grifid se tin de cuvant atunci cand promit vacante reusite. Daca v-am facut curiosi, verificati aici care sunt ofertele Grifid Bulgaria.

Prin ce se diferentiaza hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur?

Unul dintre avantajele unei vacante in hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur este amplasarea majoritatii hotelurilor in prima linie de pe plaja sau in apropierea plajei (cu exceptia Grifid Foresta).

Un alt avantaj se refera la complexitatea sistemului de ultra all inclusive, ce cuprinde aproape toate serviciile si facilitatile importante incluse in tariful final. Astfel, turistii se pot bucura de plaja privata amenajata cu sezlonguri si umbrelute, bar pe plaja (inclus la unele hoteluri), acces gratuit la restaurantele a la carte din fiecare hotel sau in sistemul Dine Around, acces gratuit la aqua park ul din cadrul hotelului Grifid Bolero (pentru hotelurile Grifid Vistamar, Bolero si Arabella, iar in unele perioade si pentru celelalte hoteluri din lant), acces la zona de SPA din fiecare hotel (o parte dintre proceduri sunt contra cost), un program si o echipa de animatie dedicata celor mici, cat si spectacole de varietati pentru cei mari.

Nu in ultimul rand si poate cel mai important avantaj este calitatea bufetului suedez, lantul Grifid avand parte de una dintre cele mai bune echipe de bucatari ce reusesc sa surprinda de fiecare data chiar si cei mai pretentiosi turisti. Prin diversitatea meniului, a combinarii diferitelor tipuri de bucatarii (internationala, bulgareasca, italieneasca, asiatica), nivelul serviciilor de masa este asemanator hotelurilor de lux din Antalya.

1. Hotelul Grifid Vistamar

Renovat in totalitate in 2019, Grifid Vistamar este cel mai bun hotel raport calitate/pret din lantul Grifid si unul dintre cele mai bune produse turistice de pe litoralul bulgaresc. Amplasat pe faleza din Nisipurile de Aur, Grifid Vistamar se prezinta ca un club de familie complet. Are un corp nou de cazare exclusiv pentru adulti cu piscina exterioara infinity, un restaurant-bar pe acoperis precum si un program de relaxare/entertainment destinat adultilor. 

Celelalte doua corpuri sunt adaptate cerintelor celor mici si includ piscine exterioare cu sectiune pentru copii, un loc de joaca si miniclub, alaturi de programe de animatie specifice lor. Majoritatea turistilor Travel Planner apreciaza hotelul Grifid Vistamar in proportie de 94%, rating ul hotelului de 8.9 fiind obtinut din peste 180 de impresii.

de retinut: Este cel mai nou si mai modern hotel Grifid. Nu ratati privelistea spectaculoasa spre Marea Neagra din sky bar-ul de la Grifid Vistamar

2. Hotelul Grifid Metropol

Construit in 2013 cu un design usor minimalist, Grifid Metropol este una din recomandarile noastre principale pentru vacante adults only. Grifid Metropol este un produs unicat ce a introdus pentru prima data conceptul de all inclusive premium in statiunea Nisipurile de Aur. Cu servicii a la carte adaptate sistemului all inclusive ce satisfac chiar si cele mai rafinate gusturi, Grifid Metropol ofera turistilor o experienta inedita de vacanta, surprinzatoare pentru litoralul Marii Negre. Turistii se pot relaxa pe plaja privata cu pavilioane si la mini concertele din Piano Bar, insa pentru a va convinge de calitatea extraordinara a serviciilor puteti citi cele peste 46 de impresii ale turistilor Travel Planner ce au oferit un rating de 9.2:  

de retinut: Camerele din Grifid Metropol sunt extrem de confortabile si mancarea foarte buna. Pentru o vedere spectaculoasa va recomandam un Junior Suite cu vedere lateral la mare.

3. Hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur: Hotelul Grifid Bolero

Hotelul Family Club Grifid Bolero este al doilea hotel deschis de lantul Grifid conceput ca un resort de familie. Unul dintre cele mai cautate hoteluri din Nisipurile de Aur si recomandarea noastra pentru o vacanta all inclusive in familie, Bolero nu inceteaza sa isi surprinda turistii ce ii calcă pragul an de an. Punctul forte il reprezinta aqua park-ul cu sectiune separata pentru copii, fiind primul hotel cu aqua park din Nisipurile de Aur. Piscinele exterioare mari precum si activitatile multiple ale echipei de animatie sunt preferatele turistilor mici. Clientii  Travel Planner au apreciat cel mai mult personalul hotelului (nota 9.1) si atmosfera din Grifid Bolero (9.1), nota generala 9 fiind obtinuta din peste 400 de impresii – cel mai mare numar de impresii dintre toate hotelurile Grifid.

de retinut: O foarte buna alegere pentru familiile cu copii. Rezervati-va inca din primele zile o cina a la carte la restaurant asiatic. Meniul specific însoțit de bauturi alese, pe langa de atentia deosebita a personalului devin o experienta culinara de neuitat.

4. Hotelul Grifid Encanto

Grifid Encanto este cel mai nou hotel intrat in hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur. Renovat in totalitate in 2016, Grifid Encanto este recomandarea noastra pentru o vacanta linistita la malul Marii Negre. Conceput ca o locatie all season, Grifid Encanto este preferat de turisti pentru deschiderea generoasa la plaja si pentru centrul SPA & Wellness ultramodern, ce ofera o multitudine de proceduri de balneoterapie, masaje, tratamente specifice si programe de relaxare. Restaurantul de pe plaja are un design aparte, iar piscinele acoperite cu apa incalzita deschid privelisti spectaculoase spre plaja hotelului. Cu un rating de 9.3 din peste 90 de impresii pe site-ul Travel Planner, Grifid Encanto este unul dintre cele mai apreciate hoteluri ale lantului Grifid.

de retinut: Este aflat intr-o zona linistita a statiunii si are o deschidere foarte frumoasa la plaja. Nu ratati petrecerile tematice desfasurate langa piscina infinity de pe acoperis .

5. Hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur – Hotelul Grifid Arabella

Primul hotel deschis in lantul Grifid Hotels, preluat de la Riu Hotels este Grifid Arabella. Un hotel clasic, insa complet renovat in 2014, Grifid Arabella nu si-a pierdut farmecul specific unui club de familie. Turistii rezoneaza in continuare cu atmosfera de vacanta din Grifid Arabella, pentru multe familii devenind singura optiune de-a lungul anilor. Amplasat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la 150-200 m de plaja, Grifid Arabella dispune de piscine exterioare mari, alaturi de un miniclub cu multiple activitati si programe de animatie pentru cei mici. Cele peste 300 de impresii ale turistilor Travel Planner sunt dovada unui produs foarte cerut,  ce isi pastreaza in continuare un nivel ridicat al serviciilor (nota generala 9)

de retinut: Este perfect pentru cei care doresc un hotel all inclusive bun, in centrul Nisipurile de Aur. Mergeti pana la etajul 8 din hotel pentru a testa zona de fitness FIT & FUN ce ofera panorame superbe spre Marea Neagra.

6. Hotelul Grifid Marea

Amplasat langa Grifid Encanto, cu o ultima renovare in 2017, Grifid Marea este una dintre cele mai bune optiuni de vacanta pentru familiile cu copii mici. Designul simplu, dar modern al camerelor, alaturi de mini clubul exterior pentru cei mici, creeaza o atmosfera placuta, prietenoasa, la Grifid Marea simtindu-va ca in familie.

Din cele peste 100 de impresii, turistii Travel Planner au apreciat cel mai mult confortul camerelor (nota 9.6), amplasarea foarte buna (nota 9.8) si atmosfera din Grifid Marea (nota 9.3), acest hotel avand un excelent raport calitate/pret (nota 9.5)

de retinut: Rezervati-va o camera cu vedere frontala la mare de tip concept pentru un plus de extra servicii incluse in tarif.

7. Hotelul Grifid Foresta

Cel mai mic hotel din lantului, Grifid Foresta a fost conceput initial ca un spatiu de training si formare al viitorilor angajați Grifid Hotels. Cu doar 47 de camere construite într-un design minimalist, Grifid Foresta este al doilea hotel adults only din grup, situat intr-o zona retrasa, la 800 m de plaja. Desi departe de agitatia de pe plaja statiunii Nisipurile de Aur, Grifid Foresta se adreseaza cuplurilor sau grupurilor de prieteni ce aleg o vacanta accesibila in sistem all inclusive. Grifid Foresta pune la dispozitia turistilor un shuttle bus gratuit la plaja din dreptul Hotelului Grifid Vistamar. Din cele 57 de impresii, clientii Travel Planner apreciaza cel mai mult confortul din camere (nota 9.5) si atitudinea personalului (nota 9.3).

de retinut: Rezervati un sejur de minimum 7 nopti si aveti inclusa o cina a la carte la unul dintre restaurantele cu specific din Grifid Arabella.

In care dintre hotelurile lantului GRIFID din Nisipurile de Aur v-ar placea sa va relaxati in aceasta vara?

Alte articole despre Nisipurile de Aur

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Bulgaria?